Sharm in groningen
Kapsalon en barbier in Groningen

gevestigd in groningen

Onze salon is een veelzijdige kapsalon en barbier in het hart van Groningen, die zich richt op zowel mannen als vrouwen. Met ons professionele en ervaren team van haarstylisten en barbers, bieden wij een uitgebreid assortiment aan haarbehandelingen en -stijlen aan, om aan al uw wensen en behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een klassieke of moderne look, wij hebben de expertise om uw haar tot in de puntjes te verzorgen. Onze salon heeft een gezellige en ontspannen sfeer waar u zich meteen thuis zult voelen. We kijken er naar uit om u binnenkort te verwelkomen in onze salon!

onze diensten

Dames

Een breed scala aan kappersdiensten voor dames die bij elke stijl passen.
Dames knippen
sharm hairsalon mikel

Heren

Diensten voor heren, waaronder knippen en scheren.

kapsalon in groningen

Als je op zoek bent naar een kapsalon in Groningen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren haarstyliste, Samantha, staat klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt op het gebied van haarverzorging. Of je nu een nieuwe look wilt uitproberen, je haar wilt laten knippen, kleuren of stylen, Samantha heeft de vaardigheden en kennis om je te helpen je gewenste resultaat te bereiken. Ze begrijpt hoe belangrijk het is om er goed uit te zien en zich goed te voelen, en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je kapsel.
kapsalon in groningen en barbier
Barbier bij de kapsalon in groningen

barbier in groningen

Voor mannen die op zoek zijn naar de beste barbershop in Groningen, is er geen betere keuze dan onze salon. Onze barbier, Mikel, heeft jarenlange ervaring in het vak en is gepassioneerd over het creƫren van de perfecte look voor elke klant. Of je nu gaat voor een klassieke scheerbeurt, een moderne snit, of een gedurfde nieuwe stijl, Mikel heeft de vaardigheden en kennis om het gewenste resultaat te bereiken. Hij begrijpt hoe belangrijk het is om er op je best uit te zien en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je kapsel.

kom bij onze experts in Groningen

Maak vandaag nog een afspraak met onze getalenteerde haarstyliste Samantha of onze ervaren barbier Mikel en ontdek hoe onze kapsalon en barbershop in Groningen jouw look kunnen transformeren